TransparencyGate

Åpenhetsloven 

Hos TransparencyGate AS er vi forpliktet til å fremme ansvarlig forretningspraksis og sikre overholdelse av Åpenhetsloven, selv om vår egen virksomhet ikke direkte er underlagt disse kravene. Vi anser dette som en del av vårt samfunnsansvar og en kjerne i vår virksomhetsintegritet.

Vårt engasjement for menneskerettigheter

Vi følger de veiledende prinsippene fra FN for næringsliv og menneskerettigheter og overholder alle internasjonalt anerkjente menneskerettigheter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, rettigheter som er fastsatt i Verdenserklæringen om menneskerettigheter og relevante FN-konvensjoner. Vårt engasjement strekker seg videre til våre leverandører og samarbeidspartnere, som vi forventer opererer med samme høye etiske standard.

Etisk Samarbeid og våre leverandører

Våre etiske retningslinjer for leverandører er strenge og omfattende. De dekker alt fra forbud mot tvangsarbeid og barnearbeid til sikring av sikre og rettferdige arbeidsforhold. Vi krever at alle våre leverandører ikke bare overholder disse retningslinjene, men også engasjerer seg i kontinuerlig forbedring gjennom regelmessige aktsomhetsvurderinger.

Transparens i vår verdikjede

Gjennom vår digitale løsning, TransparencyGate, tilbyr vi en portal hvor både offentligheten og våre partnere kan få tilgang til detaljert informasjon om hvordan vi og våre leverandører opererer. Vi legger stor vekt på sporbarhet og åpenhet, noe som gjør det mulig for oss å identifisere og håndtere eventuelle risikoer i vår verdikjede effektivt.

Engasjement for forbedring

Vi mottar og behandler alle henvendelser og rapporter om forhold som bryter med våre standarder gjennom vår digitale portal. Hver henvendelse blir behandlet med største alvor for å sikre at vi kontinuerlig forbedrer vår praksis og opprettholder et ansvarlig forretningsmiljø.

Invitasjon til dialog

Vi oppfordrer alle interessenter til å engasjere seg med oss gjennom vår portal eller ved direkte kontakt. Ditt
bidrag er avgjørende for at vi kan opprettholde de høyeste standardene for etisk praksis og menneskerettighetsbeskyttelse.

Vi i TransparencyGate AS går foran som et eksempel ved å overholde Åpenhetsloven og implementere
beste praksiser i alle ledd av vår virksomhet. Vi inviterer deg til å lære mer og engasjere deg gjennom vår
nettside og digitale plattform.

Trykk her for å gå til vår portal. - https://portal.transparencygate.com/tg/transparencygate-as/gD9Vyq5rwTtj6YJR.10415?

Last ned: TransparencyGate - Redegjørelse.2024

Last nedTransparencyGate - Styretsvedtak

Last ned: TransparencyGate - Etiske retningslinjer for leverandører

Har dere andre spørsmål? Kontakt oss gjerne via portalen, epost, eller her på nettsiden. 

Kontakt oss

Vil du snakke med en av oss i TransparencyGate?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Vi svarer alltid raskt. Du kan også ringe oss hvis du vil prate her og nå.

 

Severin Eikrem crop circle

– «Jeg får stor glede av å levere smarte løsninger til fornøyde kunder»

Severin Eikrem
Forretningsutvikler
(+47) 462 98 666
severin@digitaliq.no