TransparencyGate

Din digital løsning for Åpenhetsloven og CSDDD

TransparencyGate

Din digital løsning for Åpenhetsloven

og CSDDD

Alsaker Fjordbruk Berika AS Norsk Elbilforening Mestergruppen Smir Logo Liergruppen Hammerfest Energi AS AS Rockwool Elkraft Alta Kraftlag Ford Harstad K. Lerøy Ymber AS Nordic Mining Mustad Eiendom Transparency Gate HD Hyundai Smir Logo Berika AS Norsk Elbilforening Mestergruppen Alsaker Fjordbruk Liergruppen Hammerfest Energi AS AS Rockwool Elkraft Steni Alta Kraftlag Ford Harstad K. Lerøy Ymber AS Nordic Mining Mustad Eiendom Transparency Gate HD Hyundai Gosh Norge AS Smir Logo Berika AS Norsk Elbilforening Mestergruppen Alsaker Fjordbruk Liergruppen Hammerfest Energi AS AS Rockwool Elkraft Steni Alta Kraftlag Ford Harstad K. Lerøy Ymber AS Nordic Mining Mustad Eiendom Transparency Gate HD Hyundai Gosh Norge AS

Få full kontroll på åpenhetsloven og CSDDD med TransparencyGate 

Med TransparencyGate får din organisasjon: 

TransparencyGate portal

Book en demo

Vi vil gjerne vise dere løsningen og hvordan den kan hjelpe dere med å håndtere aktsomhetsvurderinger og overholdelse av åpenhetsloven.

Ta kontakt med oss for å avtale en tid som passer.

TransparencyGate portal
requirement

Informasjonskrav

Interessenter kan enkelt sende inn forespørsel med navn eller anonymt om informasjon rundt hvordan organisasjonen håndterer aktsomhet.

analyze

Compliance

Løsningen vår er satt opp etter beste praksis i tråd med åpenhetsloven og OECDs retningslinjer for ansvarlig nærlingsliv.

compliance-2

Aktsomhetsvurderinger

Gjør en risikokartlegging av organisasjonen og leverandørkjeden deres.

Med TransparencyGate får din organisasjon: 

Levernadørerer

Oversikt over leverandører

Oppnå en omfattende oversikt over dine leverandører, inkludert evalueringer av due diligence, risikovurderinger, og annen relevant informasjon etter behov. Vår plattform muliggjør en detaljert kartlegging av risiko, tildeling av ansvarlige personer for risikostyring, og effektiv oppfølging av kontrolltiltak, som sikrer en robust leverandørstyringsprosess.

 

levernadørerer

Oversikt over leverandører

Oppnå en omfattende oversikt over dine leverandører, inkludert evalueringer av due diligence, risikovurderinger, og annen relevant informasjon etter behov. Vår plattform muliggjør en detaljert kartlegging av risiko, tildeling av ansvarlige personer for risikostyring, og effektiv oppfølging av kontrolltiltak, som sikrer en robust leverandørstyringsprosess.

 

Statistikk og rapportering

Tilgang til detaljert statistikk gir innsikt i due diligence-prosesser, risikostyring, og mer, med fleksibiliteten til å velge spesifikke datasett etter behov. Få oversikt over antallet informasjonsforespørsler og hva slags informasjon som etterspørres, slik at du kan tilpasse og forbedre din organisasjons responsstrategier effektivt.

Dashboard
Kartlegging - Transparencygate

Kartlegging av leverandørkjeden

TransparencyGate tilbyr en fleksibel tilnærming til kartlegging av din organisasjon og leverandørkjede. Med muligheten til å skape skreddersydde kategorier og spørsmål, gir vi deg også tilgang til forhåndsdefinerte maler anbefalt av Forbrukertilsynet og basert på OECDs retningslinjer. Inviter enkelt dine leverandører med bare noen få klikk. De vil umiddelbart motta brukernavn og passord, noe som sikrer en rask og problemfri onboarding-prosess.

 

Mottak og Håndtering av Informasjonsforespørsler

I henhold til åpenhetsloven er alle bedrifter pålagt å besvare offentlige informasjonsforespørsler innen en tidsramme på tre uker. For å forenkle denne prosessen har vi utviklet en intuitiv og sikker løsning som effektiviserer håndteringen av slike forespørsler for både din organisasjon og offentligheten.

 

Informasjonskrav - navn - TransparencyGate-1-2

Sikre din bedrifts ansvarlighet med TransparencyGate

Vil du forbedre bedriftens arbeid med menneskerettigheter og gode arbeidsforhold? TransparencyGate hjelper deg med å enkelt registrere og overvåke både din egen virksomhet og leverandørene dine. Bruk våre digitale verktøy for signering, spørreskjemaer, og anonym rapportering for å få full kontroll og oversikt. Book et møte i dag og start reisen mot full åpenhet og ansvarlighet.

Kunde omtaler

Etter at vi tok i bruk TransparencyGate til våre aktsomhetsvurderinger og informasjonskrav har det lettet vårt arbeid med Åpenhetsloven. TransparencyGate gir oss bedre mulighet til å oppdage risiko for brudd på menneskerettigheter og arbeidsforhold. 

Erik Skramstad Olsen

HMS & Compliance leder | Mestergruppen AS

TransparencyGate har lettet arbeidet med åpenhetsloven betydelig for oss. Informasjonen vi får fra systemet gjør det enkelt å jobbe videre med hver enkelt leverandør og gir oss et oversiktlig bilde både enkeltvis og samlet. Vi har all informasjonen vi trenger på en plass. Systemet tilbyr i tillegg flere maler, blant annet en flott mal for redegjørelse. Ved å benytte oss av en mal i bunn er vi sikret å få med all lovpålagt informasjon. TransparencyGate er brukervennlig, oversiktlig og ikke minst konkurransedyktig pris. Vi i Gosh er veldig fornøyd med systemet og ikke minst med kursing, hjelp og service. 

Anita Løkken

Sustainablility Manager | Gosh AS

Vi har samarbeidet med TransparencyGate i 1 år, fra vi ble omfattet av kravene i Åpenhetsloven. Deres løsning gir oss en god oversikt over alle våre avtaler, er enkel å benytte og har spart oss for mange arbeidstimer i vår forpliktelse med å følge opp Åpenhetsloven. Support er lett tilgjengelig, og vi verdsetter at selskapet løpende utvikler tjenesten. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på tjenesten, leveringsdyktighet og at de er trivelige å samarbeide med! Vi kan trygt anbefale TransparencyGate til andre

Anita Friberg

HR-leder | Norsk elbilforening AS

Med TransparencyGate fikk vi en god oversikt over kartleggingen, og det var intuitivt. Dette gjorde aktsomhets arbeidet vårt effektivt, og vi fikk god hjelp administrativt underveis.

Håvard Sveahaugen

Sustainability Manager | Rockwool AS

Erik skramstad olsen 2
Anita Gosh
Anita-Friberg-1
Håvard Sveahaugen
Hvorfor bruke TransparencyGate?

Hvorfor bruke TransparencyGate?

22.000 + registrerte leverandører i arkivløsningen

Med vår løsning får du tilgang en omfattende arkiv av leverandører. Antall registrerte leverandører stiger raskt, og dette gir dere en unik mulighet til å samarbeide og utveksle verdifull informasjon, noe som kan forbedre bærekraftige praksiser i hele leverandørkjeden. 

Kostnadseffektivitet ved sparing av tid

Med en god portal for håndtering av åpenhetsloven kan organisasjoner spare betydelig med tid, ved hjelp av:

  1. Automatisert Rapportering: Portalen kan automatisere rapporteringsprosessen, slik at du ikke trenger å bruke tid på manuell innsamling og sammenstilling av data.

  2. Enkel tilgang: All nødvendig informasjon og dokumentasjon kan være tilgjengelig på ett sted, noe som sparer tid i søkeprosessen.

  3. Varsler og Påminnelser: Portalen kan sende varsler og påminnelser om viktige tidsfrister og oppgaver, noe som hjelper deg med å unngå forsinkelser.

  4. Dataanalyse: TransparencyGate har analyseverktøy som raskt kan generere innsikt fra dataene dine, noe som igjen kan spare tid når du trenger å vurdere etterlevelse.

Rapporteringsverktøy

TransparencyGate er et rapporteringsverktøy som kan deles med nøkkelpersoner internt eller eksternt for å vise overholdelse av lovverk og direktiver. 

Forbedret omdømme og tillit

En portal for å håndtere åpenhetsloven gir en tydelig indikasjon på organisasjonens engasjement for ansvarlig og transparent drift. Dette kan bidra til å bygge tillit blant kunder, samarbeidspartnere og tilsynsmyndigheter, og forbedre omdømmet ditt som en pålitelig aktør i bransjen.

 

Kontakt oss

Vil du snakke med en av oss i TransparencyGate?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale angående løsningen! Vi svarer alltid raskt.

 

Severin Eikrem crop circle

– «Jeg får stor glede av å levere smarte løsninger til fornøyde kunder»

Severin Eikrem
Forretningsutvikler
(+47) 462 98 666
severin@digitaliq.no

 

 

 

Kontakt oss