Asset 3news2

Samarbeidspartnere

Gjennom samarbeid oppnår vi synergieffekter, der resultatet av samarbeidet er større enn summen av det enkelte partnernes innsats. Dette fører til mer gode løsninger og bedre resultater for våre kunder.
grette

Grette har bred erfaring med håndtering av en rekke større og mindre varslingssaker, for både offentlige og private virksomheter.

thomessen-firma-logo-1

Thommessen er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på en rekke av de toneangivende oppdragene i norsk næringsliv.

fordelstorget

Fordelstorget  samordner  innkjøpsavtaler på vegne av 3200 bedrifter i tilsammen 9 bransjeforeninger i bygge- og anleggsnæringen. Fordelstorget sparer deg for  både tid og penger. Du får gode innkjøpsbetingelser på alt du trenger til din bedrift.

Nettalliansen AS.

Nettalliansen består av bortimot 30 store og små nettselskaper, og utgjør en av de største aktørene i det norske energimarkedet.

Agenda_logo2-2

Agenda Risk sin visjon er å støtte organisasjoner og virksomheter med å utøve sin virksomhet på en forsvarlig måte og som bidrar til å støtte opp under FNs bærekraftsmål. Vi vil bidra til å bevege verden i riktig retning.

Sense.pkt

Sense har lang erfaring med å hjelpe organisasjoner med et bredt og ulikt utvalg varslingssaker. Ingen sak er like, men vi har tro på at psykologfaglig kompetanse er nødvendig for å sikre trygge prosesser med et best mulig utfall – særlig i varslingssaker knyttet til psykososiale utfordringer. Det handler om å finne måter hvor både partene, kollegene og arbeidsmiljøet kan legge saken bak seg, og gå videre side om side, med fokus på det de skal gjøre og levere, til tross for en krevende prosess.

Kontakt oss

Vil du snakke med en av oss i Digitaliq?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Vi svarer alltid raskt. Du kan også ringe oss hvis du vil prate her og nå.

 

Severin Eikrem crop circle

– «Jeg får stor glede av å levere smarte løsninger til fornøyde kunder»

Severin Eikrem
Forretningsutvikler
(+47) 462 98 666
severin@digitaliq.no