Asset 3news2

Hvem er vi?

Digitaliq AS er et teknologisk selskap fra Norge som utvikler og drifter intuitive løsninger for risikohåndtering, varsling, åpenhetsloven og compliance.

Visjonen er enkel

Vår visjon er å tilby skybaserte løsninger som er tilgjengelige og brukervennlige. Vi drives av å utvikle innovative skytjenester.

 

 

Asset 2

Litt om hva vi gjør

smile-beamSkreddesydd til kundene
Vi i Digitaliq har skreddesydd løsninger for å møte spesifikke behov knyttet til compliance og etiske retningslinjer, noe som gjør det enklere å oppfylle lovkrav og fremme bærekraft 

wheatGode kundeforhold
Gode kundeforhold betyr mye for oss. Vi legger vekt på å opprettholde åpen kommunikasjon med våre kunder, da dette gir oss verdifull innsikt som er essensiell for kontinuerlig forbedring av våre løsninger. "Vi lytter til markedet og vi tar hensyn til tilbakemeldinger fra kunder, samarbeidspartnere og myndigheter for å tilpasse oss i samsvar med deres behov og verdier.

Åpen dialog med kundene våres

smile-beamVi lytter!

Vi lytter til virksomheter som setter etiske retningslinjer og bærekraft høyt på agendaen og gjør tilpasninger i tråd med tilbakemeldinger vi får fra kunder, samarbeidspartnere og myndigheter.

wheatUtvikling av gode systemer

Vi utvikler systemer som gjør det enklere for kunder å opprettholde høy integritet mot varsling og åpenhet. Vi setter klossene sammen for dere.

Kontakt oss

Vil du snakke med en av oss fra Digitaliq?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Vi svarer alltid raskt. Du kan også ringe oss hvis du vil prate her og nå.

 

Severin Eikrem crop circle

– «Jeg får stor glede av å levere smarte løsninger til fornøyde kunder»

Severin Eikrem
Forretningsutvikler
(+47) 462 98 666
severin@digitaliq.no